Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Nieuwbouw vraagt om een strakke planning"

De innovaties van Holland Scherming hebben het bedrijf geen windeieren gelegd. Peter Rense, Holland Scherming: "We hebben het heel druk. Zowel het aantal klanten als de gemiddelde ordergrootte nemen toe. We zien dat onze technische oplossingen gewaardeerd worden." Vooral de recentere ontwikkelingen als het Smart Spring veersysteem en ons Triple S (Smart Skate System) mogen zich verheugen op veel belangstelling.Meer licht in de kas
Met het gebruik van de Smart Spring wordt het schermpakket strakker dicht getrokken. Dat scheelt uiteindelijk 2 cm. Dat lijkt niet veel, maar als je het vermenigvuldigt met het aantal lopende meters tralie, kom je al gauw op 40 vierkante meter minder schaduw per hectare kas.


Triple S Smart Skate System

Installatiesnelheid
Installateurs hebben altijd te maken met strakke planningen bij een nieuwbouw of bij een renovatie. Logisch. De plantdatum is gepland. Zodra de ene partij klaar is, kan de volgende beginnen. Soms kunnen er meerdere partijen tegelijkertijd aan het werk. Dankzij het Triple S Smart Skate System van Holland Scherming kunnen de schermen vlot geïnstalleerd worden. Aan de randen van het schermdoek is een pees genaaid, welke in een kunststof profiel wordt getrokken. Door deze pees kan het doek snel in de kas worden getrokken. Pascal den Heijer: "Dit systeem kan bij alle doeken worden gebruikt. Deze oplossing is dus leveranciersonafhankelijk."In het pand van Holland Scherming in Maasdijk ligt meer dan voldoende voorraad. Peter: "Wij willen snel kunnen schakelen. Wij willen grote én kleine, intensieve projecten aanpakken. Er wordt in onze branche best kort gepland, dan heb je voorraad nodig. Ook zien we helaas ieder jaar weer dat een aantal van onze klanten wordt geconfronteerd met schade. Ook dan is voorraad belangrijk om ze weer snel in het zadel te helpen. Bovendien werken we veel samen met kassenbouwers op grote internationale projecten. Dan is ruimte en voorraad onontbeerlijk."

Voor meer informatie:
Holland Scherming B.V.
Honderdland 30
2676 LS Maasdijk
Telefoon +31 174 516180

Peter Rense
[email protected]

Pascal den Heijer
[email protected]
Publicatiedatum: