Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Benefits of Nature brengt magazine uit

Benefits of Nature heeft op 20 oktober 2017 haar eerste eigen ‘Every Day Greener Magazine’ gepresenteerd. Het eerste exemplaar is overhandigd aan Karin van der Eijk van VDE plant, het eerste sierteeltbedrijf die de footprint van haar planten heeft laten berekenen door Benefits of Nature.‘Every Day Greener Magazine’ vertelt het verhaal over transparantie, eerlijkheid en duurzaamheid binnen de glastuinbouwsector. Verschillende kwekers en toeleveranciers vertellen over hun motivatie voor het laten meten van hun milieu-impact en het verbeteren hiervan. Verder wordt er ingegaan op het belang van samenwerken binnen de gehele sector, want “Every Day Greener” doe je niet alleen.

Het magazine is mogelijk gemaakt door de Founding Fathers van Benefits of Nature en zal twee keer per jaar verschijnen, in het voor- en najaar. Vanaf week 43 is het magazine ook online via de website www.benefitsofnature.eu te bekijken.


Benefits of Nature
Klappolder 130
2665 LP Bleiswijk
Postbus 158
T +31 (0)6 48512804
[email protected]
www.benefitsofnature.eu

Publicatiedatum: