13 november 2017

Webinar: Wat betekent het regeerakkoord voor u?

Op 10 oktober is het nieuwe Regeerakkoord gepresenteerd door de onderhandelende partijen. U hebt in het nieuws en in de krant al veel kunnen lezen, maar wat betekenen al deze nieuwe afspraken over de arbeidsmarkt voor u als werkgever in de land- en tuinbouw en hoe gaat het nu verder?

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw nodigt u uit voor een webinar op:
  • Datum: Maandag 13 november 2017
  • Tijd: 14.30 – 15.15 uur
Maartje Jager (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) gaat in gesprek met Hans Koehorst. Hans is als beleidsspecialist sociaal economisch en fiscaal beleid LTO Nederland direct betrokken geweest bij de onderhandelingen deze zomer van VNO-NCW en LTO Nederland met de vakbonden over de knelpunten op de arbeidsmarkt. Hoewel dit niet heeft geleid tot een akkoord gaat het nieuwe Kabinet toch flink aan de slag met hervormingen en aanpassing van wetgeving gericht op een betere balans tussen vast en flexibel werk op de arbeidsmarkt.

In het webinar worden de volgende onderwerpen besproken:
  • Welke maatregelen staan er in het regeerakkoord?
  • Welke rol heeft LTO gespeeld bij de totstandkoming van het regeerakkoord?
  • Hoe gaat het nieuwe Kabinet met al deze maatregelen aan de slag?
  • Wat vindt LTO ervan en hoe gaan wij hiermee aan de slag?
  • Wat gaan deze maatregelen de komende jaren betekenen voor u als werkgever?
U kunt dit webinar bijwonen op maandag 13 november om 14.30. Het webinar duurt ca. 45 minuten. Meld u hier aan voor het webinar. Tijdens het webinar is ook ruimte voor het stellen van vragen.

Heeft u nog niet eerder een webinar van de Werkgeverslijn gevolgd? Lees dan hier wat een webinar is en hoe u deze kunt volgen.

Deze webinar is bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven