9 november, Vijfhuizen

KFC organiseert workshop op IFTF

De Keniaanse Bloemencoöperatie KFC (van Kenya Flower Council) gaat in samenwerking met de non-profit organisatie Business for Social Responsibility (BSR) een workshop houden. Deze workshop gaat over het belang van sociale projecten en de impact van het HERproject op arbeiders. De workshop zal op 9 november 2017 om 14.30 uur plaatsvinden in Vijfhuizen, tegelijk met de International Floriculture Trade Fair (IFTF). 

De KFC werkt samen met BSR, een non-profitorganisatie met een netwerk van meer dan 250 bedrijven die het gezamenlijke doel hebben om een eerlijke en duurzame wereld te creëren. Samen hebben ze het HER-project opgezet, een wereldwijd publiek-privaat project om vrouwen met een laag inkomen te ondersteunen. Het project is in 2012 in Kenia van start gegaan. 

De samenwerking richt zich op het aan de kaak stellen van problemen rond geslachtsgelijkheid en het welzijn van arbeiders in de Keniaanse bloemensector. De bedrijven erkennen dat door te investeren in de problemen rond geslachtsgelijkheid de arbeiders gemotiveerder en meer tevreden zijn. Dit leidt uiteindelijk tot een hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten. 

De workshop richt zich op sociale projecten van verschillende instanties en de impact van de projecten op de bloemensector. Tijdens de workshop worden ook andere mogelijkheden besproken om financiële steun voor de bloemsector te verkrijgen om dergelijke projecten te steunen.

Voor meer informatie:
Kenya Flower Council
Suite 12, 4th Floor,
The Greenhouse Building,
Adams Arcade, along Ngong Road
Mobile: (254) (0)733 639 523
info@kenyaflowercouncil.org
kenyaflowercouncil.org

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven