De rode loper voor het 52ste Gouden Televizier Ring Gala 2017 werd bloemrijk gestyled. Over een loper met internationale allure betraden de gasten het AFAS Live theater in Amsterdam voor het grootste gala van de Nederlandse televisie. Vele prominente gasten poseerden met de bloemen. De bloemen schitterden tijdens de glamourous momenten in de live uitgezonden Rode Loper Show voorafgaand aan de award show en uitreiking, dat samen werd bekeken door 2,3 miljoen televisiekijkers, en waren vervolgens volop te zien in onder andere RTL Boulevard en SBS Shownieuws! LM Flower Fashion zorgde voor het zevende achtereenvolgende jaar voor de bloemstyling van het gala.


Wilfred Genee en partner

Rode Loper
Het gala van het jaar rond de uitreiking van de meest begeerde prijs van omroepland, de 52ste Televizier-ring werd georganiseerd door AVROTROS. LM Flower Fashion heeft voor het zevende achtereenvolgende jaar de bloemen gestyled op de rode loper en in de feestelijke ruimten van het AFAS Live theater. De genomineerden en vele prominente gasten betraden vanaf de rode loper, waarop zuilen van bloemen gestyled waren, het AFAS Live.


Streetlab en Marieke Elsinga

Bekende televisiemakers poseerden met de bloemenzuilen die waren gestyled, in wens van AVROTROS, in groene en witte tinten met een gouden touch.
Onder andere trosroos Josephine van Voorn Spray Roses, chrysant Anastasia Green van Zentoo, Symphoricarpos van My-Blush, White Naomi rozen van Roseworld, Hypericum Ivory Flair, Eryngium Sirius Questar, Chasmantium en Ornithogalum White Star van Marginpar werden op de rode loper gestyled. Binnen in het AFAS Live theater werden dezelfde bloemen als op de rode loper gestyled maar dan in combinatie met Vanda planten van Anco pure Vanda en werd Gloriosa van Crown Jewels Gloriosa, Rose Hip van My-Blush en de nieuwe chrysant Chispa van Zentoo in glamourous arrangementen gestyled.


Floortje Dessing en Angela Schijf

Winnaars
De winnaar van de ring werd dit jaar het programma van Arjan Lubach, “Zondag met Lubach” dat samen genomineerd was met “Beste Zangers” en “Expeditie Robinson”. Wilfred Genee en Eva Jinek wonnen de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke en vrouwelijke presentator. De populaire jeugdserie “Brugklas” ontving de Gouden Stuiver. Marieke Elsinga won de Televizier Aanstormend Talent Award. Jeroen van Koningsbrugge en Angela Schijf wonnen de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur en actrice.


Eva Jinek en Johnny de Mil en Anouk van Schie


Cast Brugklas


Jan Kooijman en vader


Anna Nooshin en Daphne Dekker


Monique Smit en Victor Reinier en partner


Jeroen van Koningsbrugge en partner, Dionne Stax en Ferry DoendensFoto credit: LM Flower Fashion / BAGGIT

bron: LM Flower Fashion