Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Promotieactie Air So Pure in het winkelcentrum Limbecker Platz

Op 6 en 7 oktober wordt het groen in het winkelcentrum Limbecker Platz in Essen. De telersvereniging Air So Pure houdt een speciaal evenement als hoogtepunt van de communicatiecampagne in Duitsland. In het kader van een tweedaags doctoraat willen zij consumenten informeren over de effecten van Air So Pure planten.

In het kader van een promotiecampagne van twee dagen op 6 en 7 oktober in het winkelcentrum Limbecker Platz in Essen presenteert de organisatie Air So Pure de planten van aan de bezoekers. Hierbij geven zij allerlei achtergrondinformatie over de werking van de luchtzuiverende planten, introduceren de verschillende variëteiten en geven zelfs een mini-specimen aan de belanghebbenden. U kunt de stand vrij gemakkelijk herkennen aan de grote "luchtbubbel" met Air So Pure planten daarin, die het winkelcentrum als een speciaal decoratie-element versiert en als een echte blikvanger symbolisch voor de zuiverheid van Air So Pure staat. Naast interessante productinformatie zijn de Air So Pure kwekers vooral geïnteresseerd in het vertellen van het spannende verhaal achter deze speciale planten. De promotie vindt plaats in Limbecker Platz in de gang rechts van de ingang van Limbecker Straße.

Van het ruimteschip naar de woonkamer.
Het is gebleken dat Air So Pure planten een zeer positief effect hebben op de lucht van de kamer. Dat planten deze dagen onze woon- en kantoorruimte versieren is te danken aan de ruimtevaart. In de jaren negentig onderzocht de NASA hoe planten kooldioxide omzetten naar zuurstof.

Het doel van de studie was om de planten met de beste luchtzuiverende eigenschappen te vinden om langdurige ruimtevaart te waarborgen voor gezonde lucht in de shuttle. De onderzoekers constateerden dat bepaalde planten koolstofdioxide meer effectief in zuurstof omzetten dan anderen, waardoor de vervuilende fractie van de lucht aanzienlijk wordt verminderd. Het onafhankelijke onderzoeksbedrijf Fytagoras, een partner van de Nederlandse Organisatie voor Toegepaste Natuurwetenschappen (TNO) en het Instituut voor Planten- en Milieuonderzoek (PPO), heeft de gezonde en duurzame effecten van deze plant op het milieu onderzocht. De kwekers van Air So Pure zijn van mening dat dit effect niet alleen nuttig is in het ruimteschip, maar ook thuis, op scholen en op de werkplek. Daarom zijn zij gespecialiseerd in plantensoorten met bijzonder hoge luchtzuiverende eigenschappen. Alleen exemplaren met dit effect zijn opgenomen in het assortiment. De Air So Pure planten zijn het hele jaar door beschikbaar in geselecteerde tuincentra.


Voor meer informatie:
Air So Pure
Fleurcenter FloraHolland
Middelbroekweg 29
2675 KB Honselersdijk
T: +31 174 634 104
E: info@airsopure.nl
www.airsopure.nl

Publicatiedatum: