Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘Een 10 voor de juf’

Wie wordt meest gewaardeerde juf of meester van het jaar?

Met nog bijna een week te gaan, draait de campagne ‘Een 10 voor de juf’ op volle kracht. Op of rond 5 oktober, de Dag van de Leraar, wordt bekend wie de meest gewaardeerde juf of meester van dit jaar is. De verkiezing wordt voor het vijfde jaar op rij georganiseerd en is een initiatief van stichting ‘Een 10 voor de juf of meester’. De stichting roept ouders en kinderen op om stil te staan bij het vele extra werk dat leerkrachten vaak verrichten voor het welzijn van kinderen en daarvoor hun waardering te tonen. Juist met bloemen en planten. Hét ideale middel om juffen en meesters mee te verrassen!‘Een 10 voor de juf’ stimuleert ouders en kinderen meer bloemen en planten te kiezen om je waardering voor deze belangrijke beroepsgroep te tonen. Bloemen en planten zijn immers hét ideale middel je gevoel uit te drukken. Ondersteund door media-partners Coloured by Gerbera en Productgroep Outdoor inspireren enthousiaste kleurrijke beelden de doelgroep. Naast Coloured by Gerbera en de Productgroep Outdoor, steunen Stimuflori, Altijd Kalanchoë, Decorum Company en van der Voort Potplanten de campagne ‘Een 10 voor de juf’.Gratis promobags
Om de campagne kleur te geven, is er vrolijk promotiemateriaal, zoals boeketkaartjes en steeketiketten, beschikbaar. Maar ook zwaaivlaggetjes met het aansprekende ‘Een 10 voor de juf’ logo. Bloemisten en tuincentra verwerken dit materiaal in kant-en-klare cadeautjes die kinderen op of rond 5 oktober, de Dag van de Leraar, aan hun juf of meester geven. De hele maand september deelt ‘Een 10 voor de juf’ gratis promobags met promotiemateriaal uit op bloemistenevents. Ook zijn deze promobags gratis mee te nemen op diverse inkoopcentra door heel Nederland.

bron: www.een10voordejuf.nl
Publicatiedatum: