‘Colour Your Story’ editie Spring/Summer 2018 is uit. Een kleurrijk boekje vol trends en informatie waarmee Desch Plantpak kwekers, veredelaars en retailers wil inspireren, zodat zij hun producten nog succesvoller in de markt kunnen zetten. ‘Colour Your Story’ is kosteloos aan te vragen.Ook in deze editie van ‘Colour Your Story’ spelen drie kleurtrends een hoofdrol:
  • DRAPE - oude materialen en ambachten herleven, historische kostuums worden een belangrijke bron van inspiratie
  • STITCH - een heerlijk speelse trend, die het verlangen naar jeugdige vrijheid symboliseert
  • FUSE - de natuur als digitale ervaring, met fraaie designs en hyper natuurlijke patronen, kleuren en vormen


Behalve trends bevat deze editie van Colour Your Story voorbeelden van verrassende pot-plantcombinaties en andere aantrekkelijke producten van gerenommeerde veredelaars met wie wij samenwerken, waaronder Florensis, Beekenkamp, Selecta One en Sakata. Verder natuurlijk uitgebreid aandacht voor de Fleuroselect Gold Winners en de Fleurostar Award Winner 2017/2018.Van koelkast tot tray: Desch Plantpak draagt bij aan de circulaire economie
Ook belicht Desch Plantpak in deze Colour Your Story hoe oude koelkastonderdelen, kledinghangers en plastic producten een nieuw leven krijgen in thermovorm potten en containers, transport-, zaai- en verspeentrays en perkgoedpacks. Met deze milieu-ontlastende werkwijze levert Desch Plantpak een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie.

Aardbeien uit de Grow&Go-pot
De Grow&Go-pot is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen. Hij wordt veelal gebruikt als hangpot, met planten die de hele pot overgroeien. Dankzij de grote waterbuffer van 1,5 liter en een innovatief watergeefsysteem doen nu ook aardbeien het uitstekend in de Grow&Go-pot.


 
Cocktail (van water en fruit) met 100% bio-degradable D-Grade bloempotjes
Speciaal voor de zomer heeft Desch Plantpak een verfrissend cocktailconcept ontwikkeld. Het bestaat uit twee D-Grade bloempotjes – 100% biologisch afbreekbaar! – met een variatie van kruiden, een ‘jar’, een recept en een fraaie kartonnen verpakking. Leuk om te geven, leuk om te krijgen. Klanten kunnen ook een cocktailconcept op maat laten maken.


Voor meer informatie:
Desch Plantpak B.V.
www.desch-plantpak.com