Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directie Verhagen Transport moet zorgen voor impuls in bloemen- en plantensector

Naar aanleiding van de aftreding van oprichter en voormalig directeur Ron Verhagen heeft bloemen- en plantentransporteur Verhagen Transport een nieuwe directie aangesteld. Begin dit jaar is Niels Pereboom benoemd tot operationeel directeur en met ingang van 1 september jl. is de directie compleet gemaakt met de aanstelling van Benny Bekker als commercieel directeur. Met de wijziging in de directie en het terugtreden van Ron Verhagen wil het bedrijf de eigen organisatie en de transportwereld een frisse impuls geven en verder bouwen aan haar dienstverlening.

Pereboom en Bekker willen het transport van bloemen verder optimaliseren. Zo is het bedrijf voornemens een concept te lanceren waarbij bloemenwinkels in en om Duitsland direct worden bevoorraad. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meerdere uitleveringshubs om het proces zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen. Met dit concept verwacht het bedrijf de markt nog beter van dienst te zijn en de onderneming een enorme groei-impuls te geven.

Voor meer informatie:
Verhagen B.V.
Postbus 1054
1430 BB Aalsmeer
E: info@verhagentransport.nl
www.verhagentransport.nl
Publicatiedatum: