Florismart is de hoofdsponsor van Eurofleurs 2017. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Florint en vindt van komende vrijdag 15 september tot en met maandag 18 september plaats in Sint Truiden (België). EuroFleurs wordt eens in de vier jaar georganiseerd en is het equivalent van de Olympische Spelen voor jonge en opkomende bloemisten onder de 25 jaar.

EuroFleurs is een van de meest dynamische bloemistenwedstrijden ter wereld en Florismart is ontzettend trots om deel uit te mogen maken van dit evenement. Het weekend bestaat enerzijds uit de EuroFleurs wedstrijd en anderzijds uit de conferentie. Florismart is hoofdsponsor van beide.


Steve France

Naast het online bloemenplatform is het ondersteunen van goed onderwijs en trainingen voor (jonge) bloemisten een van Florismarts grootste nevenactiviteiten. In de aanloop naar Eurofleurs heeft Florismart de trainingen van de jonge deelnemer Louisa Cooper gesponsord. Het is namelijk zo belangrijk om jonge bloemisten te trainen en ervaring te laten opdoen. Florismart is ontzettend gepassioneerd over het stimuleren van de vooruitgang van jonge bloemisten, zodat zij kunnen excelleren in hun vakgebied.

Steve France, CEO van Florismart: “Florismart is een van de weinige bedrijven in deze industrie die realiseert dat als we niet investeren in training en onderwijs, we het gevaar lopen alles te verliezen. We zijn zo trots om EuroFleurs te mogen sponsoren en we zijn ook een enorme supporter en promotor van de branchevereningen. We dragen serieus bij aan hun zaak en sponsoren veel geld in bloemen aan (hoge-)scholen door heel Europa om een significante bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de jonge bloemist.“Zonder brancheorganisaties zoals de BFA in het Verenigd Koninkrijk, de FDF in Duitsland en de VBW in Nederland, zou er voor onze bloemisten niemand zijn om dit soort wedstrijden te organiseren. En waarom zouden jonge mensen deel willen gaan uitmaken van een sector waarin ze niet kunnen groeien en hun talenten ontwikkelen?

“Kennis is macht. Des te meer bloemisten kennis hebben van de branche en van de vaardigheden die ze moeten bezitten, des te beter zullen ze in staat zijn om succesvolle bloemenzaken te runnen en dat is hetgeen waar Florismart voor staat.“

Voor meer informatie:
Florismart
Iris Lucassen
T: 0297 303 014
E: iris@florismart.com
www.florismart.com