Door het beëindigen van de bloemistenklok komt er € 5.000,- vrij uit het assortimentsfonds. Ed van Wingerden (Fleuribelli) schenkt namens klanten van de bloemistenklok dit bedrag aan Hans van der Hoeven (Ride for the Roses).

Klanten betalen sinds het sluiten van de bloemistenklok Naaldwijk mee aan het assortimentsfonds. De klant betaalt € 0,1 cent bovenop de transactieheffing om het assortiment te ondersteunen. Dankzij het fonds werd het assortiment voor klanten groter en breder.

Ride for the Roses
Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker. Het succes van de fietstocht zit hem in de unieke formule: samen met 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn. Tegelijk maak je een vuist tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Elke deelnemer krijgt bij de finish een roos. Deze roos staat symbool voor 'een morgen voor iedereen'.

Klanten, kwekers en medewerkers van Royal FloraHolland namen deel aan de 20e Ride for the Roses op 3 september in Lansingerland. Het totale bedrag dat is opgehaald: € 675.461,-

Bron: Royal FloraHolland