Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spoga Gafa uithangbord voor Nederlandse kweker

Al jaren is de Spoga Gafa in Keulen een succesvolle tuinbeurs en dit jaar was deze met de 'Green Solution eilanden' een attractie rijker. Deze eilanden dienden ter inspiratie voor de 39.000 bezoekers, welke afkomstig waren uit 113 verschillende landen. Voornaamste target van de beurs zijn de tuincentra en de grootschalige retail.



Volgens John W.Herbert van het Europeses DIY Retail Association (EDRA) was afgelopen editie 'de beste Spoga Gafa' ooit. Er waren eveneens meer exposanten dan voorgaande jaren: 2131 om precies te zijn, afkomstig uit 59 landen.



In een samenwerking met Oliver Mathys van ‘I green you’, presenteerde de Spoga Gafa deze nieuwe inspiratie-eilanden, alwaar ook veel Nederlandse kwekers en producten schitterden. Onder de titels 'Living with plants', 'All you can eat', 'Indoor gardening', 'Summer breeze' en 'From Desert to Design' waren producten te vinden van Addenda, Arendshoeve, Air So Pure, Smit Sappemeer, Fachjan, Special Plant Zundert, Edelcactus, Van Woudenberg Tuinplanten, Amigra, Hoefnagels, Vreugdenhil (Pick&Joy), en Radder (Puur Aroma). Verder konden deelnemende kwekers in de ‘Meet the Growers’ lounge met kopers in contact komen.



Klik hier voor meer informatie

Oliver Mathys
Oliver M. Consulting
Edisonstraat 69, 2561 BB s’Gravenhage
0031 (0) 650 821 673
E: info@oliver-m-consulting.com
www.oliver-m-consulting.com

Publicatiedatum: