Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontdek de botanische wereld van Noord-Amerika

Tijdens de reis 'around the botanical world' doet 'Mooi wat planten doen' zes werelddelen aan in hun zoektocht naar botanische inspiratie. De meest bijzondere groene verhalen, de mooiste bloemenvazen, de leukste manieren om planten in gerechten te verwerken, fashion geïnspireerd op flora en wonen met planten en bloemen rondom de wereld. Dit keer reizen ze af naar Noord-Amerika.
 
Als we het over Amerika hebben, bedoelen we eigenlijk Noord-Amerika. Maar dit gebied is veel meer dan alleen de USA. Continent-technisch is Noord-Amerika verdeeld over 23 onafhankelijke staten. 'Mooi wat planten doen' reist ditmaal af naar de grootheden Amerika en Canada en genieten van de woeste natuur.

Ze gaan erop uit en bezoeken vijf van Noord-Amerika’s mooiste natuurparken. Hier ontdekken ze ook hoe het zit met Canada en de liefde voor de esdoorn. Ze zetten de first lady's van Amerika in de spotlight en bewonderen de prachtige outfits met planten en bloemen. Als afsluiter een filmavond met de fijnste Hollywoodklassiekers en als snacks heerlijke popcorn met anjers en een lavendelmilkshake.

Klik hier voor meer informatie over de reis naar Noord-Amerika.
Publicatiedatum: