Van Schie Potlelies maakt deze dagen een tour langs klanten om cocktailpakketten uit te delen. Tijdens de actieperiode van 6 weken hebben de kopers hun best gedaan om de omzetdoelstelling te behalen. Samen met Van Schie Potlelies hebben ze daarmee een impuls gegeven aan de verkoop van potlelies in de zomerperiode.


Fotobijschrift: Lisette en Rosanne van de Floré groep ontvangen het cocktailpakket uit handen van Michel van Kester (Van Schie Potlelies)

Ook Lisette en Rosanne van de Floré groep zijn beloond met een pakket boordevol vers fruit, een cocktailshaker en een receptenboekje waarmee de lekkerste cocktails kunnen worden bereid. De klanten waarderen de actie. ‘We zijn blij verrast dat we de doelstelling hebben behaald. Het is een goed gevuld pakket”, aldus Lisette.

De zomer is de periode bij uitstek voor de potlelie. De kwaliteit is op zijn best en het assortiment op zijn breedst. De groei zit er nu goed in en het product is volop beschikbaar in verschillende kleuren, potmaten en variëteiten.


Voor meer informatie:
Van Schie Potlelies
Silvia van der Voort
Molenbroeklaan 8
2675 LH Honselersdijk
T: 0174 628183
E: silviavandervoort@schie-lilium.nl
www.schie-lilium.nl