Tholen - Vanaf vandaag houden we op onze tuinbouwnieuwsbrieven een Special Energie. Dat betekent dat we op onze kasgroentennieuwsbrievenGroentennieuws en HortiDaily en op onze bloemen- en plantennieuwsbrieven BPnieuws en FloralDaily dagelijks aandacht besteden aan alles wat te maken heeft met het energieverbruik in de tuinbouwsector.Energie
Energie is een van de belangrijkste thema's in de tuinbouw en in de komende jaren wordt het onderwerp alleen maar belangrijker. Hoe wordt de sector verder verduurzaamd? Hoe gaan we om met warmte? Is er toekomst voor de WKK of juist voor gasketels? Hoe flexibel kan de tuinbouw de elektriciteitsproductie maken? Wat kunnen telers zelf doen om eenvoudig hun verbruik te minimaliseren? Omvat het energie-akkoord een nieuwe toekomst, of juist een beperking voor de innovaties in de sector?

Special
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan energie. Bedrijven die bij kunnen dragen aan dit onderwerp, worden uitgenodigd om kosteloos een bericht in te sturen naar tuinbouw@agf.nl, maar je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. Bovendien is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen deze prominente Special.

De Special Post Harvest duurt tot en met 31 augustus . Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost € 950. Op de internationale nieuwsbrieven is deze positie 1100. Op de website betaal je € 500 nationaal en 580 internationaal. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.