Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuincentrum volgt in voetsporen Van Gogh

In zijn tijd in Nuenen hanteerde Vincent van Gogh palet en penseel om later legendarisch geworden meesterwerken te produceren. Thermoflor wil die traditie voortzetten, en bouwt naar eigen zeggen aan een "sfeervol kunstwerk" in Nuenen. Een tuincentrum, wel te verstaan.

Volgend voorjaar wordt de nieuwe vestiging van ondernemer Patrick Coppelmans geopend. Samen met Mies architectuur is het pand ontworpen en gaat het de komende maanden vorm krijgen."Bijzonder zijn o.a. de houten constructie in de entree en in de horeca. Gelamineerde vurenhouten spanten en kolommen staan garant voor nog meer sfeerbeleving", zo meldt Thermoflor in een persbericht. "Verder is veel aandacht besteed aan de nieuwe inrichting met mooie hardwaren en verse groenproducten. De nieuwe vestiging heeft een mooie ligging aan de noordelijke rondweg."

Enkele cijfers van de nieuwe vestiging:
  • Oppervlakte overdekt: 8.800 m2
  • Kas-type: 12.80 m
  • Goothoogte: 5 m en 7,50 m
  • Parkeerplaatsen: ca. 300

Wie weet, als het tuincentrum echt zo kunstig wordt als de makers ervan denken, wordt het over een aantal jaren geveild voor ettelijke miljoenen... net als de schilderwerken van die beroemde Nuenenaar.

Voor meer informatie:
Thermoflor
Sourethweg 17
6422 PC Heerlen
T: +31 (45) 541 14 58
F: +31 (45) 542 18 92
info@thermoflor.com
www.thermoflor.com

Publicatiedatum: