Jaarlijks organiseert Plantion samen met haar klokkopers weer de ‘Kleurrijke Verhalen Dagen’. Dit jaar loopt de campagne van 20 tot en met 30 september 2017. De consument wordt dit keer met een aantrekkelijke kortingsbon (7,50 euro) verleid tot een extra bezoek aan de winkel.

Vorig jaar kregen consumenten tijdens de Kleurrijke Verhalen Dagen een speciaal boeket cadeau. Dat werd gewaardeerd en leidde tot meer winkelbezoek in de actieperiode. Maar het kan altijd nog beter: de bloemist wil graag dat zijn klanten een keertje extra in zijn winkel komen.

Korting op volgende aankoop
Daarvoor is een eenvoudige constructie bedacht. Consumenten die in de actieperiode 15 euro of meer aan bloemen of planten besteden, krijgen 7,50 euro korting bij hun volgende aankoop (tot 1 december 2017). En het mooie ervan is dat Plantion die korting betaalt.


beeld genomen uit een onderstaand video van Kleurrijke verhalen (waarin de vraag gesteld wordt of bloemen beter groeien op klassieke muziek, of op heavy metal)

Kleurrijk sausje

Uiteraard krijgt de kortingsactie een ‘kleurrijke-verhalensausje’. Want we willen consumenten ook inspireren en de meerwaarde laten zien van de bloemist. De korting wordt daarom ‘verpakt’ in een ‘kleurrijk boek’. Naast een kortingscode bevat dit boekje verzorgingstips, wetenswaardigheden en kleurplaten. Leuk voor jong en oud!Hoe werkt het?
  • Consument besteedt in de actieperiode 15 euro of meer aan bloemen en/of planten.
  • Bloemist geeft ‘kleurrijk boek’ met kortingscode mee aan die consument.
  • Consument activeert thuis (online) zijn kortingscode en print zijn kortingsbon.
  • Consument gaat voor 1 december 2017 met kortingsbon naar de winkel voor een tweede aankoop.
  • Bloemist geeft korting op tweede aankoop en bewaart de kortingsbon.
  • Bloemist geeft de ingenomen kortingsbonnen af bij Plantion en ontvangt 7,50 euro per bon.
Deelnemen
Ingeschreven klokkopers met eigen verkooppunt(en) doen automatisch mee aan de Kleurrijke Verhalen Dagen. Mochten er redenen zijn om niet deel te nemen dan kan tot 15 augustus worden afgemeld, via EllisvanVerseveld@Plantion.nl.

Medio september ontvangen de kopers de kleurrijke kortingsboekjes (naar rato van de omzet bij Plantion), een promotiepakket en persoonlijke instructies.

Voor meer informatie, zie de website of de Facebook pagina

bron: Plantion