Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse zesjarige tweeling ontwerpt verticale farm

Toen aan de Broughton Church of England basisschool in Preston hun klas de opdracht kreeg voor een schoolproject met het thema boerderijwinkel wist de 6-jarige tweeling Heidi en Marissa direct wat ze wilden doen. Ze zouden hun eigen 'Intelligente' farm creëren, geïnspireerd door de demovideo op de IGS website.



Niet alleen hebben de meiden een schitterend model gemaakt met duidelijk aanwezige groeiende producten, maar ze deden er ook Lego robots en andere apparaten bij om te laten zien hoe hun intelligente farm zou werken.

De video en foto's die door hun moeder Sarah naar Intelligent Growth Systems werden gestuurd, tonen aan dat het paar goed begrijpt hoe de farm zou moeten werken en wat hiervoor de belangrijkste componenten zijn.



Dave Scott, technisch directeur van Intelligent Growth Solutions: "We vonden het heel erg leuk om de video en foto's te ontvangen die laten zien wat Heidi en Marissa voor hun schoolproject hadden geproduceerd. We vonden hun interpretatie van wat een intelligente farm is geweldig en het is ook leuk om te zien dat de school het ook waardeerde! Ze laten een ongelofelijke hoeveelheid kennis zien over hoe het allemaal werkt. Over 15 jaar zouden ze dan ook heel erg welkom zijn om bij ons te komen werken. Goed gedaan, meiden!"

Voor meer informatie:
Intelligent Growth Solutions
c/o The James Hutton Institute
Invergowrie
Dundee
DD2 5DA
T: 0131 202 1050
info@intelligentgrowthsolutions.com
www.intelligentgrowthsolutions.com
Publicatiedatum: