Future Flowers wordt lid van Decorum

Decorum is zeer blij Future Flowers als lid te verwelkomen. Met de toetreding van Future Flowers verwelkomt de telersvereniging tevens een nieuw product, de calla, in het Decorum assortiment.Future Flowers wordt gerund door Eric Jansen. Hij zorgt er samen met zijn medewerkers voor dat de calla’s jaarrond leverbaar zijn. Future Flowers is gespecialiseerd in de calla Crystal Blush, een witte calla van zeer hoge en constante kwaliteit.

Uit gevoerde gesprekken bleek al snel dat Future Flowers en Decorum een goede match zijn. Vanaf 1 januari 2017 zijn de prachtige calla’s van Future Flowers onder het Decorum label verkrijgbaar.Assortiment groeit
Het Decorum Flowers assortiment wordt steeds uitgebreider. Werd in 2013 gestart met zes kwekers, is de club inmiddels uitgegroeid tot twintig kwekers. Decorum blijft zoeken naar samenwerkende kwaliteitskwekers om een nog aantrekkelijker assortiment te bieden binnen de vakhandel.
 
Vanaf 15 januari 2017 zullen alle Decorum planten en bloemen bovendien in een nieuwe, eenduidige merk uitstraling op de markt gebracht worden.


Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.