Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
JEM-id

Nieuw netwerk- en aanbiedingsprogramma voor kwekers

Binnen de sierteeltsector is netwerken van groot belang om producten onder de aandacht te brengen. Excel wordt regelmatig gebruikt om aanbiedingen, offertes en prijslijsten in te maken, echter is dit programma hier niet specifiek voor ingericht. JEM-id heeft op deze behoefte ingespeeld door het nieuwe softwaresysteem HortiHeat te introduceren. Deze mobiele marketingtool is gemaakt voor telers uit de sierteeltsector en zorgt er onder meer voor dat gebruikers aanbiedingen in professionele lay-outs kunnen versturen en zij op eenvoudige wijze hun gehele netwerk kunnen beheren.Mogelijkheden HortiHeat

HortiHeat is een nieuw softwareprogramma voor sierteelt telers, waarmee je in slechts enkele klikken je netwerk kan beheren door het versturen van professioneel opgemaakte campagnes, prijslijsten en offertes. Het systeem biedt kwekers diverse mogelijkheden en voordelen:
  • Met de mobiele marketingtool heb je altijd je relaties en contactpersonen bij de hand, waar je ook maar bent.
  • Het systeem biedt diverse sales functionaliteiten om meer inzicht te krijgen in je netwerk, wat uiteindelijk zorgt voor een gerichter en dus completer bedrijfsresultaat.
  • Door de handig ingebouwde functionaliteiten is het webprogramma vele malen eenvoudiger, gebruiksvriendelijker en overzichtelijker dan soortgelijke netwerktools die dezelfde dienst aanbieden. 
  • JEM-id heeft er mede voor gezorgd dat gebruikers van het platform FloraXchange, welke door hen is ontwikkeld, direct gekoppeld kunnen worden met hun netwerk die zij op het platform hebben opgebouwd.
Het in kaart brengen van aanvragen
In oktober is de landingspagina www.hortiheat.nl online gegaan. Direct na de livegang kon een groep van slechts 25 geïnteresseerden zich opgeven als testpersoon van de multifunctionele tool. Deze aanmeldingen waren in een mum van tijd binnen. “Wij hebben ons direct aangemeld, want wij denken dat dit soort programma’s in de toekomst noodzakelijk zijn om aan alle wensen van de klant te voldoen. Om de vele aanvragen zo goed en zo snel mogelijk in kaart te brengen en te kunnen opvragen is een programma als HortiHeat hard nodig”, aldus Daan Tas van kwekerij Kokoplant.

Sneller en soepeler
“HortiHeat kan gebruikers helpen om hun dagelijkse werkzaamheden sneller en soepeler te laten verlopen. Vanaf deze week gaan we het programma introduceren bij alle testpersonen en gaat de pilotfase per 1 januari 2017 van start. Ons plan is om HortiHeat in april op de markt te lanceren”, aldus Jerry de Brabander, accountmanager van HortiHeat.


Wil je meer weten over HortiHeat? Neem dan contact op met Jerry de Brabander via jerry@jem-id.nl of via 06-12932527.


Publicatiedatum: