Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vrienden van het Varend Corso schenken 18.000 euro

De Stichting Vrienden van het Varend Corso heeft onlangs een flinke bijdrage geleverd aan het komende corso. Een cheque van maar liefst 18.000 euro werd door voorzitter Wim Smit overhandigd aan het bestuur van Varend Corso. Het bestuur is vereerd dat zo’n groot bedrag is geschonken door personen en bedrijven die elk jaar het corso met veel plezier voorbij zien trekken.Het bedrag is een welkome aanvulling op de begroting van het corso. Dankzij deze financiële injectie is het mogelijk om de kwaliteit van het Varend Corso op een nog hoger niveau te brengen.

De Stichting Vrienden van het Varend Corso bestaat uit bedrijven en particulieren, die het zomerse spektakel een warm hart toedragen. Elk jaar zorgen ze voor extra financiën, waardoor de corsostoet nog indrukwekkender voor de dag kan komen. Onder de vlag van de Vrienden van het Varend Corso vaart ook jaarlijks een eigen presentatie binnen de stoet mee.

bron: Varend Corso
Publicatiedatum: