Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Dolc’Amore shop in Heinenoord

Van glitter mini-kerststerren en winterse dennenboompjes tot kerstdecoratie en arrangementen: zomaar een kleine greep uit het assortiment in de pop-up winkel van Dolc'Amore in Heinenoord. Vorige week opende één van de Proud Partners van het consumentenmerk Dolc'Amore een sfeervolle shop op kwekerij Pligt Professionals. Met deze Dolc’Amore shop bij de kweker richt het merk zich op de lokale consument. Naast de shop worden ook rondleidingen verzorgd. Ook bij de andere landelijke verkooppunten is het assortiment ondergedompeld in de kerstsferen.


 
Inspirerend assortiment
Dolc'Amore staat voor inspiratie. Daarom heeft het consumentenmerk een fleurig kerstassortiment beschikbaar, waarmee de consument het huis kan omtoveren in een gezellige en knusse plek. In de shop op de kwekerij van Proud Partner Pligt Professionals kan de consument tot Kerst de producten binnen het volledige kerstassortiment van Dolc’Amore bewonderen en zich laten inspireren door verschillende toepassingen van de producten. Daarnaast bieden de workshops genoeg ideeën om het rondom Kerst gezellig in huis te maken.


 
Dolc'Amore shop in Heinenoord
Na de opening op woensdag 7 december loopt het bezoekersaantal in de Dolc'Amore shop in Heinenoord geleidelijk op. De organisatie is positief, de reacties van de bezoekers goed en de shop wordt als erg gezellig ervaren. De shop zal ook in 2017 geopend zijn met een assortiment gericht op het nieuwe jaar en uiteraard vernieuwend voor elk seizoen.

Consumentenmerk Dolc'Amore

Dolc'Amore is een retailconcept rond bloeiende planten, bloemen en decoratie artikelen, ontwikkeld vanuit de behoeften van de consument én vanuit de wensen van de retail: meer (impuls)verkoop, hogere omloopsnelheid en beter schaprendement. Plantentelers HouwenPlant Kebol, Bonito Plant, VG Orchids, JHL Group, Karma Plants, Plantenkwekerij Valstar, Flowerboost, KP Holland, van Duineveld, Pligt Professionals en Willem Kuipers zijn aangesloten en werken samen met de organisatie Flower Design & Services aan een jaarrond inspirerend en bloemrijk plantenschap.

Voor meer informatie, zie ook de nieuwsbrief van Dolc'Amore

Bron: Pull Position

 
Publicatiedatum: