Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amaryllis seizoenspartner van wintereditie magazine ‘365 dagen bloemen’

De winterbloem Amaryllis is een speciale gast in het inspiratiemagazine ‘365 dagen bloemen’. Het seizoensmagazine geeft Europese bloemisten informatie over seizoensbloemen. Aan het magazine is ook een online campagne gekoppeld, wat bloemisten concrete hulpmiddelen biedt.

De Amaryllis wordt door bloemisten gezien als de ultieme winterbloem. Vanuit dit oogpunt werken de promotiecommissies Amaryllis en Seizoensbloemen (onder verdeeld in: bolbloemenassortiment, zomerbloemen en snij-, bes-, en trekheester) dit winterseizoen samen. Naast Amaryllis biedt het magazine veel informatie en inspiratie over typische seizoensbloemen, die verkrijgbaar zijn in het winterseizoen.Populariteit neemt toe
De eerste editie van het inspiratiemagazine verscheen in oktober 2015 in een oplage van 22.000 exemplaren. Het magazine dat elk seizoen verschijnt, is inmiddels gegroeid naar een oplage van 36.000 exemplaren. Ruim 17.000 exemplaren worden rechtstreeks naar bloemisten verstuurd via vakbladen in Duitsland, Engeland, Nederland en België.

Online
Het magazine ‘365 dagen bloemen’ is ook online beschikbaar via www.issuu.com/pureseasonalflowers, waardoor het heel makkelijk gedeeld kan worden. De fotografie en productverhalen zijn bovendien te downloaden en kunnen gebruikt worden voor narrow casting in de winkel via www.365dagenbloemen.nl.

Publicatiedatum: