Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Professionele productfoto voorkomt achteraan veilen

Om de informatie op de klok te verbeteren en zo het aantal klachten van kopers te verminderen, stelt Royal FloraHolland telers per 1 januari 2017 verplicht om een representatieve productfoto aan te leveren. Producten, die niet zijn voorzien van een productfoto, zullen achteraan worden geveild. Royal Brinkman helpt telers aan deze maatregel te voldoen en neemt professionele fotostudio’s op in het assortiment.Momenteel zijn er nog veel telers die hun product zonder productfoto of met een niet representatieve foto aanleveren. Reden hiervoor is vaak dat zij het maken van productfoto’s te tijdrovend vinden. De nieuwe maatregel van Royal FloraHolland zorgt er echter voor dat het belang van een goede productfoto verder toeneemt en dat het ontbreken van een foto gevolgen heeft voor de verkoopprijs. Royal Brinkman denkt daarom mee met telers en biedt een oplossing in de vorm van professionele, betaalbare fotostudio’s waarmee een teler eenvoudig en snel, goede productfoto’s kan maken.

Een eigen, professionele fotostudio op de kwekerij automatiseert de productfotografie en zorgt hiermee voor een zo efficiënt mogelijk proces. De foto’s worden automatisch verstuurd naar de computer, waarna de teler ze direct kan koppelen aan het bijbehorende product in zijn EAB-pakket of kan uploaden naar bijvoorbeeld de beeldbank, Plantconnect, FloraMondo of FloraXchange. Dit bespaart tijd. Daarnaast draagt het fotograferen in een professionele fotostudio bij aan de kwaliteit van de foto en daarmee aan de verkoop van het product. De fotostudio wordt plug & play op de kwekerij geïnstalleerd en na een korte demonstratie kan elke teler ermee aan de slag.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
[email protected]
www.brinkman.nl
Publicatiedatum: