Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pentakeep wederom drie jaar hoofdsponsor van wielerploeg

De komende drie jaar is Pentakeep hoofdsponsor van de Westlandse wielerploeg bestaande uit A- en B-renners. De wielerploeg is vooral bekend van de overwinningen in de lokale Westlandse rondes en enkele overwinningen op het NK.Cor den Hertog, algemeen directeur van Pentagrow en exclusief importeur van het voedingssupplement voor planten Pentakeep, aarzelde niet om de wielerploeg nog drie jaar te ondersteunen. “Het is een gemotiveerde groep wielrenners die naast hun dagelijkse werk, serieus bezig is met de wielersport. De afgelopen drie jaar is goed bevallen. De renners komen regelmatig voor in de uitslag en dat is natuurlijk goed voor onze naamsbekendheid.”

Ook nu weer wordt de wielerploeg volledig in het nieuw gestoken. Binnenkort ontvangt elke renner zijn kledingpakket voor drie jaar. Den Hertog: “De ploeg valt op een positieve manier op en dat straalt weer positief af op ons product.“


Voor meer informatie:
Pentagrow
www.pentakeep.nl

 
Publicatiedatum: