Kas groeit organiseert kick-off meeting

Hoe krijg je medewerkers aan de slag met loopbaanontwikkeling?

De arbeidsmarkt verandert: dit tijdperk van extreem versnellende innovatie vraagt om flexibele, wendbare organisaties. Medewerkers zijn vaak honkvast. De meesten houden van de goede werksfeer, routine en zekerheid in hun werk. Vraag en aanbod van arbeid matcht niet altijd meer met elkaar. Wat kun jezelf doen om 'flexibele' wendbare medewerkers te krijgen? Hoe krijg je de medewerker aan de slag met zijn eigen loopbaanontwikkeling?Medewerkers hebben hulp nodig om te werken aan hun duurzame inzetbaarheid. Kas groeit organiseert daarom de bijeenkomst: "Is een 'por' voldoende?" Tijdens deze middag krijg je antwoord op deze vragen.

Ook in de glastuinbouw hebben we te maken met vergrijzing en een lage instroom van jongeren. De klaslokalen op de tuinbouwscholen raken leger. Technologische en nieuwe teelttechnieken volgen elkaar sneller op. Wat voor medewerkers heb je straks of zelfs nu al nodig? In je rol als leidinggevende kun je medewerkers stimuleren om zichzelf verder te ontwikkelen. Om er voor te zorgen dat ze goed inzetbaar blijven op de arbeidsmarkt. Hoe pak je dat aan? De workshops gaan hier nader op in.

Wil je meer weten en graag zelf aan de slag? Aanmelden kan via deze link. Meer informatie over het programma vind je hier.

De locaties:
  • 1 december a.s. Demokwekerij Westland, Zwethlaan 52, 2675 LB Honselersdijk
  • 8 december a.s. Turfhoeve, Middenpeelweg 1, 5975 MZ Sevenum
  • 12 januari a.s. Hotel Restaurant Jules, Gildestraat 2 1704 AG Heerhugowaard

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.