De maand november brengt een aantal veranderingen bij adviesbureau Fresh Retail uit Oegstgeest. Igor Boin en Ingrid Kortekaas versterken het team, een verhuizing van Delft naar Oegstgeest is achter de rug, een nieuwe huisstijl is afgerond en de vernieuwde website is net ‘live’ gegaan.

Nieuwe gezichten
Igor Boin en Ingrid Kortekaas gaan zich vooral met retailactiviteiten bezighouden. Boin is geen onbekende in de sierteeltsector en is een ervaren projectmanager met een achtergrond in sales en strategisch marketingmanagement. Kortekaas komt het team versterken als projectcoördinator. Haar werkzaamheden liggen vooral in de organisatie en communicatie. Ook Ingrid is al jaren actief in de wereld van vers.Nieuwe locatie
Een tweede verandering is de ‘move’ van Fresh Retail. Het kantoor in het historische legermuseum in de grachten van Delft is verruild voor een sfeervol onderkomen bij Villa Beukenhof in Oegstgeest.

“Er gebeurt nu veel bij ons maar stilstand is achteruitgang. Een nieuwe omgeving en nieuwe teamleden brengen nieuwe ideeën en inspiratie. Dat is goed voor ons, voor ons werk en voor onze klanten,” zegt algemeen directeur Henk van Dongen.

Voor meer informatie:
Fresh Retail
Terweeweg 2-4
2341 CR Oegstgeest
www.freshretail.nl