Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verdiepende trainingen 'Het Nieuwe Telen' voor Priva Connext gebruikers

Speciaal voor telers met een Connext procescomputer, die deelnemen of hebben deelgenomen aan de cursus 'Het Nieuwe Telen' van LTO Glaskracht, heeft Priva een aantal nieuwe trainingen ontwikkeld. De trainingen starten vanaf oktober 2016.Tijdens de trainingen wordt eerst kort teruggeblikt op de LTO Glaskracht cursus en de belangrijkste speerpunten die daar zijn behandeld. Daarna wordt uitgelegd waar u de meetwaarden en overzichten zoals AV en Enthalpie in uw procescomputer kunt vinden. Ook wordt er ingezoomd op het gebruik van extra invloeden en correcties gericht op HNT en op de toepassing van HNT in uw Priva Connext procescomputer, waarbij nieuwe regelingen in Connext 906 en 907 aan bod zullen komen. Tijdens de tweede middag wordt er ruimte gegeven om uw eigen grafieken mee te nemen en deze te bespreken.

De trainingen worden geleid door een Priva deskundige op het gebied van HNT en kunnen gevolgd worden in 2016 of in 2017. De trainingen zijn interactief. Dit betekent dat er alle ruimte is voor vragen en opmerkingen.

Klik hier voor meer informatie over de trainingen.
Publicatiedatum: