Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SmartFlo Stop

Planten op elk gewenst moment stilzetten

De SmartFlo serie is opgebouwd uit verschillende modules van transportbanden die online zijn verbonden. Een nieuwe module van de SmartFlo serie is de SmartFlo Stop; de naam zegt het al, deze module zorgt dat de planten stoppen op een gewenste plek in de route. De SmartFlo Stop kan aan iedere gewenste route gekoppeld worden, zodra er een plant in de schakelaar loopt stopt de route. Wordt de plant er af gehaald gaan de transportbanden weer draaien.Wanneer wordt de SmartFlo Stop gebruikt?
Als de SmartFlo transportbanden worden ingezet voor transporteren van opgepotte planten, dient de SmartFlo Stop als 'afvalbeveiliging'. De operator hoeft niet continu op te letten of planten aan het einde van de route zijn. Tevens kan de SmartFlo Stop worden ingezet als één persoon een klein aantal planten wijder wil zetten of wil verplaatsen. In dit geval kan hij eerst alle planten op de band zetten, vervolgens loopt hij naar het einde van de route van waar de SmartFlo Stop de planten heeft tegen gehouden, hier kan de persoon vervolgens de planten weer op de grond zetten.

Of wanneer je direct wilt uitrapen op karren, wacht de plant door de SmartFlo Stop aan het einde van de band, zo kan een medewerker gemakkelijk uitrapen en direct op karren zetten. De SmartFlo Stop is getest bij klanten van WPS en inmiddels in gebruik.

Voor meer informatie:
WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
T +31 (0) 174 671 371
[email protected]
Publicatiedatum: