Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Abeln Arbeidsrecht herhaalt op 17 november 2016

Seminar over de valkuilen bij het opbouwen van een ontslagdossier

Wegens de goede belangstelling voor het onderwerp organiseert het kantoor Abeln Arbeidsrecht uit Rotterdam op donderdag 17 november 2016 opnieuw kosteloos het succesvolle seminar "Dossieropbouw onder het nieuwe ontslagrecht".

Gus Abeln van Abeln Arbeidsrecht: "Het nieuwe ontslagrecht is ruim een jaar geleden in werking getreden. Met de nieuwe wet zou "vast minder vast" worden. Uit recente onderzoeken blijkt echter dat het voor werkgevers juist veel moeilijker is geworden om werknemers te ontslaan. Rechters wijzen ongeveer 80% van de ontbindingsverzoeken wegens disfunctioneren af. Werkgevers hebben veel vragen. Hoe maak je een ontslagdossier? Wat is de duur van een verbeteringstraject? Hoe ver gaat de verplichting om de werknemer te herplaatsen? Wanneer hoef ik geen transitievergoeding te betalen? Daarom organiseren wij dit seminar voor ondernemers en HR medewerkers".

Inhoud
Mr Gus Abeln LL.M zal u aan de hand van praktijksituaties en uitspraken van rechters bijpraten over de eisen die de nieuwe wet stelt aan een goed ontslagdossier bij disfunctioneren en verwijtbaar gedrag van de werknemer. Het seminar is interactief en er zal voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Programma
14.45 - 15.00 uur Inloop
15.00 - 17.00 uur Dossieropbouw bij disfunctioneren en verwijtbaar gedrag van de werknemer
17.00 - 18.00 uur Borrel
Locatie: Monumentale Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Westzeedijk 345, 3015 AA Rotterdam
Toegang: Kosteloos

Aanmelden
Voor nadere informatie en aanmelden kijkt u op www.abelnlaw.nl/seminar-dossieropbouw-onder-het-nieuwe-ontslagrecht/

Over Abeln Arbeidsrecht
Abeln Arbeidsrecht is een gespecialiseerd kantoor in Rotterdam dat juridisch advies en rechtsbijstand verleent aan ondernemers op het gebied van arbeids- en ontslagrecht. Het kantoor beschikt over ruim twintig jaar ervaring en staat ondernemers bij in diverse sectoren waaronder de import en export van groenten en fruit, de kassenbouw en de sierteelt.

Publicatiedatum: