Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Logistiek partnerschap Plant Collect en Floré Groep

Vanaf 1 januari 2017 zal Plant Collect een logistiek partnerschap aangaan met de Floré Groep. Dit partnerschap heeft uitsluitend betrekking op de logistieke verwerking van de afdeling Indoor, met als doel het optimaliseren van de ordeverwerking.

Plant Collect laat weten ervan overtuigd te zijn in de huidige markt sterker te worden door samen te werken. "Door gebruik te maken van elkaars specialiteiten en expertise, wordt kennis gedeeld, aanbod vergroot, de marktpositie versterkt, efficiëntie verhoogd, kan er een capaciteitsvergroting plaatsvinden en tegelijkertijd wordt de kwaliteit gewaarborgd. Krachten kunnen nog beter worden benut, zodat we in staat zijn om nog beter in de behoeften van de klant te voorzien," aldus het bedrijf in een verklaring.

Samenwerking Floré Groep en Plant Collect
De identiteit van de Floré Groep zou goed aansluiten bij die van Plant Collect. "In eerste instantie zal de Floré Groep ons ontzorgen op het gebied van de logistieke verwerking van de Indoor afdeling. Dit zal vanaf 1 januari 2017 plaatsvinden op het logistieke platform van Floréac, Moterra en Horticept in Honselersdijk."

De Floré Groep zal het concept van Plant Collect actief gaan uitdragen naar haar klanten. Ook geeft men aan vele mogelijkheden te zien om elkaars kennis en ‘know how’ op het vlak van conceptontwikkeling, trade marketing en inkoop te benutten en te versterken."

Behoudt van eigen identiteit

De samenwerking zal vooral achter de schermen plaatsvinden. Plant Collect blijft een 100% zelfstandig en onafhankelijk bedrijf en behoudt haar eigen identiteit. "We blijven dus opereren onder onze eigen naam en volgen onze eigen strategie. Voor u als klant zal er dan ook niks veranderen. De logistieke verwerking van de afdeling Outdoor blijft gewoon in Boskoop plaatsvinden."

Voor meer informatie:
Plant Collect
Voor meer informatie:
Plant Collect
Voshol 37
2771 NK Boskoop
T: 0172-462150
F: 0172-462390
E: [email protected]
www.plantcollect.nl

Floré Groep
Beerveldse Baan 4
9080 Lochristi
België
T: +32 9 353 53 53
F: +32 9 355 02.07
E: [email protected]
www.flore.be
Publicatiedatum: