Datum Flower Expo Ukraine 2017 gewijzigd naar 28-30 maart 2017 vanwege Eurovisiesongfestival

In 2017 zal het Eurovisiesongfestival plaatsvinden in het International Exhibition Centre (IEC) in Kiev. Dit is hetzelfde beursgebouw waar ook Flower Expo Ukraine wordt georganiseerd.

Hoewel het Eurovisiesongfestival pas begint op 9 mei heeft het management van het beursgebouw alle organisatoren van beurzen, die na 1 april beginnen, verzocht hun data te wijzigen. De uiteindelijke beslissing om het Eurovisiesongfestival in het IEC te houden is pas zeer recentelijk genomen. Het Eurovisiesongfestival vergt een zeer lange en uitgebreide opbouwperiode en dit is de reden dat de beurs haar data moet aanpassen van 4-6 april naar 28-30 maart 2017 (dinsdag – donderdag).

Ondanks deze datumwijziging zijn de organisatoren van Flower Expo Ukraine verheugd dat de organisatie van het Eurovisiesongfestival, werelds grootse muziekevenement, heeft gekozen om het evenement in Kiev te laten plaatsvinden. Het Eurovisiesongfestival wordt uitgezonden in 5 continenten. In combinatie met het feit dat zo’n 180 miljoen kijkers wereldwijd hierop afstemmen betekent dit een enorme positieve aandacht voor Kiev en Oekraïne.Flower Expo Ukraine wordt georganiseerd onder auspiciën van Bloemenbureau Oekraïne. Daarnaast kan de beurs rekenen op ondersteuning van de Oekraïense liga van Industriëlen en Entrepreneurs en de Nederlandse Ambassade in Kiev.

Flower Expo Ukraine geeft lokale en internationale deelnemers de mogelijkheid om in contact te komen met de Oekraïense markt en nieuwe contacten op te doen en bestaande contacten uit te bouwen. Nu is een van de beste momenten om in te stappen en van de te verwachten groei in de komende jaren te profiteren.

Voor meer informatie kan men kijken op www.flowerexpo-ukraine.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.