Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenPort NHN presenteert eigen agrarische EnergieWijzer

Tijdens de masterclass duurzaam agrarisch Noord-Holland Noord waarbij GreenPort Noord-Holland Noord aangeeft te streven naar de duurzaamste agrarische regio van Nederland, wordt voor de eerste keer de agrarische EnergieWijzer gepresenteerd die onder de vlag van GreenPort NHN zelf is ontwikkeld: www.greenportnhn.nl/energiewijzerDe EnergieWijzer is een praktische gids voor agrarische ondernemers die in hun bedrijf energie willen besparen of opwekken. Daarnaast worden interessante subsidie- of fiscale regelingen geplaatst.

Ruim 70 agrarische ondernemers worden meegenomen in nieuwe en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid die plaatsvinden in de agribusiness. Daarnaast worden zij geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn om duurzaamheid in het bedrijf door te voeren.

Zoals gewoonlijk bij de masterclasses van GreenPort NHN vindt er nadien een netwerkborrel plaats, waarbij ondernemers de verbindingen met elkaar, maar ook met deskundigen m.b.t. het thema in gesprek kunnen gaan. De projectleiders van GreenPort NHN zijn aanwezig om eventuele vragen of initiatieven van ondernemers op te halen die mogelijk binnen één van de projecten verder ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast zijn er partners van GreenPort NHN aanwezig die ondernemers eventueel kunnen helpen met een subsidievraag.
 
De masterclass wordt in samenwerking met Puur Hoorn georganiseerd, een duurzaamheidsprogramma van de gemeente Hoorn.

Voor meer informatie:
www.greenportnhn.nl/energiewijzer
Publicatiedatum: