Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
zaterdag 1 okt, Violierenweg 1 Bleiswijk

Open huis innovatiekassen Wageningen

Omdat de locatie voor glastuinbouwonderzoek van Wageningen University & Research in Bleiswijk tien jaar bestaat, is er zaterdag 1 oktober een open huis om terug te blikken en vooruit te kijken.

De onderzoekers laten deze dag zien wat voor kennis er nu wordt ontwikkeld en welke innovaties in de pijplijn zitten voor de (glas)tuinbouw van de toekomst. De burgemeester van de Gemeente Lansingerland zal ook van de partij zijn bij het open huis.

De onderzoekdemonstraties tijdens het open huis gaan over thema's die in de sector en de maatschappij spelen. Zo is er onderzoek te zien over robotica, schoon water, energiebesparing, biologische bestrijding en de productie van innovatieve inhoudstoffen.

Weekend van de wetenschap
Het open huis van het glastuinbouwonderzoek in Bleiswijk is tijdens het Weekend van de Wetenschap. Dat weekend krijgt het publiek ieder jaar door heel Nederland de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van wetenschap en technologie.

Het open huis is zaterdag 1 oktober van 12.00 tot 17.00 uur aan de Violierenweg 1 in Bleiswijk.
Publicatiedatum: