Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ornamenties seizoen gaat verder met Brassica

De Brassica maakt deel uit van het siergroentenmerk Ornamenties. Naast de sierlijke Capsicum, waarvoor het Ornamenties seizoen al eerder van start is gegaan, is nu ook de Brassica weer beschikbaar. Vanaf deze week zijn de opvallende sierkolen volop verkrijgbaar bij Plantenkwekerij Leo Ammerlaan.Blikvanger tot diep in de winter
Doordat Brassicas nachtvorst tot -5 °C verdragen, is deze sierkool een echte herfst musthave. Koude temperaturen zorgen er zelfs voor dat de Brassica nog intenser kleurt in het hart. Plantenkwekerij Leo Ammerlaan levert de Ornamenties Brassica in potmaat 12, waarbij alleen de beste kwaliteit wordt geselecteerd. Bijzonder is dat deze lijn bestaat uit enkel geveerde types, in de kleuren wit, rood en gemengd. De Brassica heeft een dikkere stengel en de open geveerde bladeren zijn langer en laten gemakkelijk water door, waardoor zij ook uitstekend gedijt met regen.

Capsicum vol pit

De Capsicum, ook wel bekend als sierpeper, kenmerkt zich door zijn vele vrolijke kleuren en is daarnaast geschikt voor binnen en buiten. Wanneer de Capsicum in de tuin wordt geplant zal deze, tot de eerste vorst, zorgen voor een prachtig, herfstachtig kleurenpallet. De Capsicum Ornamenties is nog enkele weken beschikbaar bij Kwekerij Kwintplant.Ornamenties
Het paraplumerk Ornamenties is ontwikkeld door Takii Seed in samenwerking met Pull Position. Het merk overkoepelt verschillende siergroenten binnen Takii Seed, die zijn geselecteerd op vier waarden: elegantie, kracht, decoratieve functie en kleurrijke uitstraling. Het merk is vormgegeven in een eigentijdse huisstijl, waardoor het product echt als siergroenten wordt gepositioneerd. Enthousiasme creëren voor de exclusieve siergroenten in alle schakels van de Europese markt, is wat de veredelaar en de kwekers met het paraplumerk willen bereiken. Het uiteindelijke doel is de consument inspireren met de veelzijdige producten en deze verleiden tot aankoop.

Publicatiedatum: