Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bad Ducks

'Gentlemen’s’ app wint KvK Hackathon Den Haag

Het WTC The Hague vormde op 2 en 3 september het decor voor de KvK Hackathon. Maar liefst 46 teams met ruim 200 deelnemers gingen tijdens deze 24-uur durende hackathon de uitdaging aan om innovatieve oplossingen te vinden voor uitdagingen gericht op smart shopping (Binnenstad Den Haag), cyberveiligheid ( The Hague Security Delta), sierteelt ( Royal FloraHolland) en gezondheid (Zilveren Kruis). Uiteindelijk vielen twaalf teams in de prijzen en werden er drie winnaars gekozen per challenge. Het CBS, Young Creators, Dataprovider, Expereans, Google en de uitdagers stelden hun databronnen open tijdens de hackathon. Voor meer informatie: www.kvkhack.nl


Fotograaf: Miranda Vijfvinkel
 
Michael Lek, één van de drie teamleden van Get On is erg enthousiast: ”Dit was mijn eerste hackathon! Er waren goede faciliteiten, de sfeer was goed en de adrenaline van het winnen geeft me nu weer nieuwe energie. Behalve goede challenges van mooie partners waren er prima datasets om mee te stoeien. De volgende keer zijn we er zeker weer bij!”

Winnaar
In de categorie Challenge sierteelt werd 'Bad Ducks' uitgeroepen tot winnaar. Het betreft een ‘gentlemen’s’ app, dat een signaal geeft op belangrijke dagen waarop een cadeau voor iemand gewenst is. Directe verbinding met de dichtstbijzijnde bloemist zorgt dat men nooit meer te laat is met het bestellen van een bloemetje.

Publicatiedatum: