Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Internationale donatiecampagne Anthurium en Hartstichting van start

Na de succesvolle samenwerking tussen Anthuriumkwekers en de Hartstichting in 2015, staat ook deze september weer in het teken van dit goede doel. Pot- en snijanthuriumkwekers doneren een deel van hun verkoop aan de Nederlandse en Duitse Hartstichting. Deze actie-anthuriums zijn voorzien van een hartvormig etiket, waarop “Voor wiens hart kom jij in actie?” prijkt.



De Anthurium geniet in het teken van deze campagne ruime media-aandacht. Zowel op TV als in magazines en op social media wordt de actie uitgelicht en aandacht gevraagd voor dit goede doel. Net als afgelopen jaar, zijn er weer tientallen partners in de sierteelt die deze actie ondersteunen. “Wij zijn ontzettend trots op de mooie resultaten van afgelopen jaar en zetten ons ook in 2016 weer grootschalig in voor een succesvolle campagne”, aldus Anthuriumambassadeur Claudia Broch.



De samenwerking tussen Hartstichting en Anthurium is bijna vanzelfsprekend te noemen. Met haar unieke hartvormige blad en sprekende glans biedt de Anthurium enorm veel mogelijkheden voor in elk interieur. Kies je voor opvallende kleuren als oranje, hartenrood en felroze of voor natuurlijke tinten als groen en stralend wit, de Anthurium heeft het allemaal. “Het is een prachtige samenwerking en ook nog eens originele manier om bij te dragen aan dit fantastische initiatief. Een sterke Anthurium voor een sterk hart!”, zegt Anthuriumkweker Marco van der Goes.



De actie van de Anthuriumkwekers loopt van 1 tot en met 30 september 2016. De ‘planten en bloemen met een hart’ zijn onder meer verkrijgbaar bij Groenrijk, Overvecht, Hoogvliet, Ranzijn en Dekamarkt.



Voor meer informatie:
www.anthuriuminfo.com
Publicatiedatum: