Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1 t/m 13 september

Dag van de Orchidee trapt af met expositie

Ter ere van een nieuwe orchideecampagne fotografeerde de internationaal bekende streetstyle fashionfotograaf Daniel Bruno Grandl twaalf universele persoonlijkheidstypen en bijpassende orchideeën. Vanaf donderdag 1 september a.s., de jaarlijkse Internationale Dag van de Orchidee, zijn deze te bewonderen tijdens de nieuwe foto-expositie ‘Show who you are’ in de 5&33 Gallery van hotel art’otel amsterdam (tegenover het Amsterdam Centraal Station). Dankzij de meer dan 25.000 soorten en ontelbare kleuren en maten orchideeën is er altijd wel een orchidee die bij elke persoonlijkheid past. In de expositie bekijk je de foto’s en de veelvoud aan orchideeën, en kun je direct de online ‘Orchitypes’-test doen om erachter te komen welke van de twaalf universele persoonlijkheidstypen jij bent en welke orchidee bij jou past. De expositie is te bezoeken tot en met dinsdag 13 september en gratis toegankelijk.



De foto-expositie is onderdeel van een driejarige campagne genaamd ‘We feel better around orchids: show who you are’, dat als doel heeft te laten zien dat de orchidee, door haar vele soorten, kleuren en maten, in staat is te laten zien wie je bent. Door haar veelzijdigheid is er altijd wel een orchidee die bij jou past. Zo past een knalblauwe Phalaenopsis perfect bij archetype De Joker, en matcht een Cambria bij archetype De Visionair.

Voor meer informatie:
www.orchitypes.eu
Publicatiedatum: