Forever&Ever presenteert verbreed assortiment op Plantarium

In Amerika is naast de inmiddels bekende Hydrangea Macrophylla, bloeiend op een- en tweejarig hout, een volledig aansluitend assortiment te koop onder het merk Forever&Ever. Met verschillende kwekers in Nederland zijn de handen ineen geslagen om vanaf 2017 ook voor de Europese markt deze verbreding in gang te zetten.

Het assortiment is geselecteerd op de volgende basiskenmerken van het merk:
  • Comfort voor de consument, genieten met weinig onderhoud.
  • Winterhard
  • Duurzaam gekweekt en gebruik maken van de beste soorten
  • Snoeien mag, hoeft niet.
Forever&Ever zal in 2017 het assortiment presenteren aan de consument. Daarnaast zal een community gepresenteerd worden waarbij consumenten zich kunnen aansluiten. Hierdoor worden consumenten op het juiste moment geïnformeerd met tips voor verzorging van de geselecteerde Forever&Ever producten.Op Plantarium zullen de eerste uitwerkingen van de nieuwe communicatie, waaronder een Forever&Ever App, beschikbaar zijn en gepresenteerd worden. Het delen van informatie van de consumenten en het aanbieden van gemak en ondersteuning zal, naar eigen zeggen, bijdragen aan het genot van de consument met zijn of haar product. Dit vanuit het thema “iedereen kan genieten van mooie planten, of je nu wel of geen groene vingers hebt, Forever&Ever helpt u daarbij’’.

Op Plantarium, van 24 t/m 27 augustus, is het nieuwe assortiment te zien welke per 2017 beschikbaar zal zijn.Forever&Ever

Maikel Loots
Spoorakkerweg 2b
5071 NC Udenhout
T: +31 (0)13 51 111 51
E: maikel@forever-ever.eu
www.forever-ever.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.