Win een dronevideo van eigen bedrijf bij Naktuinbouw op Plantarium

Wilt u meer weten over Xylella, Select Plant Laan- en Sierbomen of CLIENT Export? Wilt u de naamlijsten van houtige gewassen en/of vaste planten kopen? Wilt u weten hoe drones u in uw werk kunnen ondersteunen? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u zich bij Naktuinbouw laten bijpraten - en tevens kansmaken op een door een drone gemaakt filmpje of analyse ter waarde van € 650,- van uw kwekerij.Xylella
Een van de onderwerpen die ter sprake zullen komen is Xylella fastidiosa, de bacterieziekte die voor grote problemen kan zorgen en het afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws geweest is. Voor waardplanten geldt daarom een plantenpaspoortplicht. Onlangs is de waardplantenlijst verder uitgebreid, want de ziekte blijft vanuit het zuiden oprukken. Op woensdag 24 augustus is Leo van Leeuwen, senior keurmeester, aanwezig in de stand om al uwvragen te beantwoorden. Op donderdag 25 augustus staat senior keurmeester Natasja Luiten u te woord.

Meer informatie, onderwerpen en sprekers (zo is Marco Hoffman aanwezig om u alles te vertellen over de naamlijsten van houtige gewassen, geeft Marco van Dalen antwoord op vragen omtrent het Naktuinbouw Select-Plant certificaat en zal Edwin Egthuijsen aanwezig zijn om te vertellen over CLIENT Export), klikt u hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.