Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Begoniatapijten uitgerold in België

Het is augustus en dat betekent dat AVBS, de koepelorganisatie van de sierteeltsector op verschillende plaatsen in België begoniatapijten tevoorschijn tovert. Het grootste kunstwerk zal te bezichtigen zijn op de Brusselse Grote Markt, maar ook in Leuven, Lochristi en Sint-Truiden zullen duizenden begonia’s het stads-/dorpscentrum opfleuren. De Vlaamse begoniatelers staan in voor liefst 55 procent van de wereldproductie van knolbegonia’s.

AVBS legt in augustus en september begoniatapijten in Brussel, Lochristi, Leuven en Sint-Truiden. Het begoniatapijt in Brussel is met zijn 1.800 vierkante meter alvast het grootste project van deze zomer. Het tapijt staat in het teken van de honderdvijftigste verjaardag van de diplomatieke relatie tussen Japan en België en brengt een ode aan de natuur in Japanse stijl. De Grote Markt vormt al voor de twintigste keer het decor voor een begoniatapijt. De eerste bezoekers worden er op 12 augustus vanaf de middag verwacht.

Lees meer bij VILT
Publicatiedatum: