Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VGB herhaalt onderzoek Kassa naar online bloemisten

Niets is zo leuk om iemand te verrassen met een boeket bloemen. Er zijn tientallen sites die de mooiste boeketten aanbieden en ook nog voor je bezorgen. Wat koop je eigenlijk? Hoe is de kwaliteit en blijven de bloemen ook de gegarandeerde zeven dagen vers garantie mooi? Komen de boeketten eigenlijk wel aan? In maart onderzocht Kassa acht online bloemen bestelsites. (zie http://kassa.vara.nl/gemist/nieuws/bij-welke-website-bestel-je-wel-een-bloemetje-en-waar-beter-niet)

De VGB herhaalt dit onderzoek tijdens de binnenlandse groothandelsmiddag. Bij de acht bloemen bestelsites van Kassa en vier aanvullende is een zomerboeket besteld en een phalaenopsis in pot. Niet alleen Pascal Koeleman en Rudi Tuinman van 2Dezign worden gevraagd de ontvangen bloemen en planten te jureren maar ook de aanwezige groothandelaren op de binnenlandse markt.

Naast het onderzoek komen deze middag de cijfers van de binnenlandse markt, de consumenteninformatie en het KIKI project ‘de bloemist van de toekomst’ aan bod. Heeft u zich nog niet opgegeven maar wilt u wel op de hoogte worden gebracht van alle informatie over de binnenlandse markt en deel uitmaken van de jury? Geef u dan nu nog op voor deze middag.

Bron: VGB
Publicatiedatum: