Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Together2Grow introduceert mixlijn Blendy

Blendy is het nieuwe merk van Alstroemeriakwekerij Together2Grow, dat door de kwekers persoonlijk geïntroduceerd wordt bij een selectie exportbedrijven. Onder het merk Blendy biedt Together2Grow een vast mix aanbod op de markt aan. In iedere mix zitten vijf speciaal geselecteerde Alstroemeria’s noviteiten.Colorblocking by Blendy
Blendy valt op door haar heldere en intense kleuren, optimale bloeiduur, langdurig vaasleven van minimaal 10 dagen en daarbij zijn alle soorten in de mix noviteiten. De soorten in de mix zijn zorgvuldig geselecteerd door Together2Grow met als uitgangspunt een ideale kleurenmix creëren. “Op de Alstroemeria markt zie je tegenwoordig meer mixfust verschijnen. Dit fust bevat veelal de restpartijen. Wij wilden het anders doen en een vast assortiment bieden van alleen de beste soorten. Op deze manier weet de klant exact wat zij van ons kan verwachten”, zegt Fedor van Veen, mede-eigenaar van Together2Grow. In de ‘Colorblocking’-lijn, de eerste mix onder het merk Blendy, zijn vijf Alstroemeria soorten te vinden in harde kleuren. Diep paars, hartstochtelijk rood, intens roze, vurig oranje en fris wit zorgen voor een knallend kleurenpalet.

Tips by Blendy
Het merk Blendy heeft Together2Grow samen met marketingadviesbureau Pull Position ontwikkeld en richt zich hiermee op de bloemist. Om de bloemist extra te inspireren, is een speciaal karakter tot leven gebracht met de naam Blendy. Door middel van verschillende tips geeft ze inspiratie en laat ze weten hoe de mixsoorten verwerkt kunnen worden tot de mooiste boeketten. Deze 'tips by Blendy' zijn onder andere terug te vinden in de nieuwsbrief van Together2Grow. Aanmelden voor deze maandelijkse update kan op www.blendy.nl.

Voor meer informatie:
Together2Grow
www.together2grow.nl

Publicatiedatum: