Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedenk een ruimtebesparend concept voor bloemen in huis

Uit onderzoek blijkt dat veel (jonge) mensen vaker bloemen zouden willen kopen om hun huis op te vrolijken, maar dat ze toch veel belemmeringen zien. Vaak speelt ruimtegebrek een rol. Vooral als je wat kleiner woont kan een vaas met bloemen op tafel behoorlijk in de weg staan. Het belemmert je zicht, je hebt minder ruimte om aan tafel te werken en om je eten op tafel te zetten.

Bovendien vinden veel mensen een vaas vaak een ontzettend onhandig voorwerp. Een vaas met bloemen kan omvallen als je er per ongeluk even tegenaan stoot. Zeker met kinderen of huisdieren is dit een bekend probleem. Ook neemt een vaas veel kastruimte in beslag als je hem weer opbergt.

Met de trend van strakke inrichtingen en dat er steeds meer kleine woonruimtes/appartementen gebouwd worden (+/- 40m2), daagt het ministerie van Economische Zaken mensen uit een slim, aantrekkelijk en ruimtebesparend concept te bedenken, zodat ook mensen met een kleiner huis kunnen genieten van bloemen.

Klik hier voor meer informatie over de challenge.
Publicatiedatum: