Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe groenlocatie Den Ouden Groep geopend

De nieuwe groenlocatie “Kreekrak” van Den Ouden Groep is op donderdag 9 juni officieel geopend door Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland en voormalig CDA-leider.





De heer Verhagen zei trots te zijn op innoverende bedrijven als Den Ouden Groep in de infrasector. Daarnaast gaf de heer Philip Smits, voorzitter van de BVOR, een korte toespraak over verwaarding van organische reststromen in de circulaire economie.





Aansluitend aan het officiële gedeelte kon het bedrijfsleven kennismaken van de verschillen producten en diensten voor de infra en agrarische sector middels demonstraties en een betonexcursie.





De nieuwe groenlocatie ligt naast de Kreekrak sluizen in Rilland (bij Bergen op Zoom). Bedrijven kunnen op deze locatie alle vrijkomende groene reststromen aanleveren. Deze locatie heeft Den Ouden geopend om de transportafstanden te verkleinen voor de regio Zeeland.





Voor meer informatie:
Den Ouden Groep
Jurgen den Ouden, Marketeer
Postbus 12
5480 AA Schijndel
T: +31735431000
M: +31622504700
E. jwm.denouden@denoudengroep.com
www.denoudengroep.com
Publicatiedatum: