Sierteelt(digi)taal, 21 januari

"Floricode organiseert jaarlijkse relatiedag "Digitaal op weg"

Floricode organiseert haar jaarlijkse relatiedag Sierteelt(digi)taal dit keer op 21 januari aanstaande. Onder de noemer 'digitaal op weg' staat de digitalisering van de logistiek in het programma centraal. U bent van harte uitgenodigd vanaf 13.30 uur in Van der Valk Hotel Sassenheim om bij deze middag aanwezig te zijn.Als hoofdspreker is Paul Bleumink van Buck consultants uitgenodigd. Hij was de penvoerder van het rapport “Schiphol as prefered flower hub”, het resultaat van een project van Greenport Aalsmeer en Schiphol. In zijn inleiding getiteld “Flowehub Holland = Datahub Holland” zal hij ingaan op één van de belangrijkste conclusies uit het rapport, namelijk de verdere digitalisering van de logistieke stromen van bloemen en planten. En daar zijn natuurlijk ook de logistieke standaarden van Floricode bij nodig.

Naast de hoofdsprekers zullen enkele parallelsessies met verschillende inleidingen worden georganiseerd met onderwerpen zoals productcodering met GTIN’s, kwekersrecht en merkenrecht, de GPC codering en de kwaliteitsgestuurde keten met GreenChainge.

De definitieve aankondiging volgt spoedig, maar u kunt zich nu ook al aanmelden. Het uiteindelijke programma krijgt u vanzelf toegestuurd.

Voor meer informatie:
Stichting Floricode
Postbus 115
2370 AC Roelofarendsveen
T: (071) 305 1570
F: (071) 305 1577
E: info@floricode.com
www.floricode.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven