Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese delegatie bezoekt Demokwekerij Westland

Een Chinese delegatie uit Qingdao, één van de havensteden in het oosten van China, volgde 11 november een lesdag bij Demokwekerij Westland. De lesdag was onderdeel van een weekprogramma, gecoördineerd door Kenlog. De cursisten werden op deze dag door onderzoeker Jeroen Sanders bijgepraat over praktische gewasbescherming.



In de ochtend kreeg de groep een college over gewasbescherming, waarbij uitgebreid werd verteld over ziektes en plagen, hoe je dit kunt bestrijden en wat ze kunnen aanrichten aan de planten. Na het college werd het tijd om in de praktijk aan de slag te gaan. In één van de onderzoeksafdelingen met gerbera’s werd het scouten in de praktijk gebracht.

De Chinese delegatie heeft op deze dag ook 2 bedrijven bezocht: Relab den Haan en Ter Laak Orchids. Bij Relab den Haan leerde de delegatie meer over plantenziektes maar ook over onderzoek in water en grond. Bij Ter Laak orchids kreeg de delegatie te zien hoe gewasbescherming in de praktijk wordt toegepast.

Voor meer informatie:
Demokwekerij Westland
0174-385600
www.demokwekerij.nl
Publicatiedatum: