Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 december, Keukenhof (Lisse)

Kenniscentrum Plantenstoffen lanceert Extractenbibliotheek

Op 14 december lanceert het Kenniscentrum Plantenstoffen de Extractenbibliotheek. Zij hebben ruim twee jaar met verschillende partners gewerkt aan de ontwikkeling van de bibliotheek. Vanaf volgend jaar hebben potentiƫle afnemers via de Extractenbibliotheek toegang tot de grote diversiteit aan inhoudsstoffen die de Nederlandse tuinbouwsector te bieden heeft. Marktpartijen zoals de agrochemische, cosmetische en farmaceutische industrie kunnen ruim 2000 extracten screenen op inhoudsstoffen die kunnen leiden tot nieuwe producten.

Programma
Voor de lancering is een gevarieerd programma samengesteld. Leon Mur, directeur van het Kenniscentrum Plantenstoffen, zal de bijeenkomst openen met een algemene inleiding. Andere sprekers zijn Jan Pen, programmamanager van de Extractenbibliotheek, en Monique Simmons van Kew Gardens. Zij zal spreken over de samenwerking met de industrie op het gebied van plantenstoffen. Geur- en smaakstoffenbedrijf Givaudan zal aangeven waarom de bibliotheek voor hun industrie van groot belang is. De officiƫle opening van de bibliotheek wordt gedaan door Gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland mevrouw Adri Bom-Lemstra. Dagvoorzitter is Jan-Douwe Kroeske. De dag wordt afgesloten met een borrel en buffet.

Voor meer informatie en aanmelding:
Kenniscentrum Plantenstoffen
miranda.de.regt@plantenstoffen.nl
www.plantenstoffen.nl
Publicatiedatum: