Koningin Máxima bij uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs 2016

Op 6 januari wordt in Keukenhof voor de 30e keer de Tuinbouw Ondernemersprijs uitgereikt. Ter gelegenheid van dit jubileum zal Hare Majesteit Koningin Máxima de feestelijke bijeenkomst bijwonen. De bijeenkomst staat in het teken van ‘Future proof Ondernemen’.


Winnaar van vorig jaar, Florensis

De genomineerde bedrijven Boomkwekerij Ebben, Eosta, Royal Brinkman en Ter Laak Orchids, kenmerken zich volgens de jury door durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie. Tijdens de bijeenkomst vertellen zij over de manier waarop zij future proof ondernemen. Jan-Paul Rutten, directeur van Gulpener Bierbrouwerij, vertelt over zijn familiebedrijf en de filosofie over duurzaam ondernemen. Als nieuw element in de bijeenkomst worden dit jaar de jaarcijfers van de sector gepresenteerd.

De prestigieuze prijsuitreiking is tevens de nieuwjaarsbijeenkomst van de tuinbouwsector. Dat is hét moment om bijzondere verhalen te delen met bijzondere mensen op een prachtige locatie. Met het netwerk van de partners in de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs worden de ondernemers in de tuinbouw bereikt die op deze bijeenkomst van harte welkom zijn.

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt gedragen door de partners: Interpolis, Ministerie van Economische Zaken, Flynth, Rabobank, FloraHolland, Dutch Produce Association, Vakblad voor de Bloemisterij/Boomkwekerij, HPP Exhibitions. De bijeenkomst wordt financieel ondersteund door: DLV Plant/GreenQ, Plantion, Keukenhof, MPS, Naktuinbouw, Anthos, CNB, Hobaho, BQ Support en de zaadbedrijven: Rijk Zwaan, Incotec, Bejo Zaden en Enza Zaden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.