Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekerij De Stadsweiden in kerstsfeer

Al twee weken zijn Annemieke van Straaten en Marian van de Bunte-Van Straaten druk om de winkel van Kwekerij De Stadsweiden om te toveren in kerstsfeer. "Ons streven is een eenvoudige, warme kerstsfeer te creëren waarin het fijn thuiskomen is."

"De aanloop is door de vele bestellingen altijd heel hectisch, maar als je eenmaal in de kerstsfeer zit, is het heel erg leuk," vertelt Annemieke. "Langzaam zie je de kerstsfeer in de winkel komen en dat geeft dan ook dat kerstgevoel bij jezelf. Straks ga je mee in de flow van het enthousiasme bij de mensen. Iedereen leeft naar die dagen toe," weet Marian. Vanaf half november komen de eerste ingekochte artikelen binnen. "We hebben een leuke collectie samengesteld bij diverse groothandelaren. Het belangrijkst vinden wij een leuke basiscollectie potten, manden en accessoires waar je het hele jaar wat mee kunt doen. Door toevoeging van kerstartikelen creëer je op een eenvoudige manier een leuke kerstsfeer in huis en kun je het ook buiten gezellig maken," vertelt Marian.

Lees het hele artikel op Het Kontakt Ermelo
Publicatiedatum: